About

Here's to the crazy ones.
The misfits. The rebels. The troublemakers.
The round pegs in the square holes.
The ones who see things differently...

Hallo, ik ben Leony


Ik communiceer telepathisch met de ziel van kinderen of volwassenen en zie de wereld in energie. Ik werk als een soort vertaler voor dingen die we moeilijk waar kunnen nemen zoals je ziel of energie. 


Dat klinkt misschien zweverig maar ik ben een grote fan van nuchter, down-to-earth en gezonde humor. 


Mijn inzichten deel ik in artikelen, cursussen en in privé sessies. Ik werk al jaren met ouders van nieuwetijdskinderen, ouders van gevoelige, intuïtieve en/of temperamentvolle kinderen die net een beetje 'anders' zijn. Ik help ouders de innerlijke wereld van hun kind nog beter te begrijpen. Met inzichten en praktische tools of tips.


Over mij

Tijdens een bijna-dood-ervaring op mijn 17e ontmoette ik mijn ziel. Tot die dag was mijn leven vooral overleven geweest: trauma's, weglopen, internaten... Dat veranderde die dag toen ik me realiseerde dat ik aan het doodgaan was en mijn ziel hoorde praten. "Het is ok als je wilt gaan" hoorde ik. "Maar als je blijft, dan gaan we het vanaf nu anders doen."

Het was het begin van mijn awakening. En het begin van een lange reis opzoek naar mijn echte zelf en om het leven en mensen te leren begrijpen.


Ik realiseerde me dat ik er tot dan toe echt helemaal niks van snapte.


Tijdens mijn studie psychologie hoopte ik daar antwoorden in te vinden. Maar ik kwam er al snel achter dat de kennis daar niet overeen kwam met mijn eigen kennis en ervaring. Dus ging ik op zoek in meer alternatieve richtingen. Ik las elk boek wat ik kon vinden, volgde elke cursus, seminar en workshop die me aansprak en reisde er de hele wereld voor over. 

Op mijn 22e startte ik mijn eigen praktijk in energie therapie

Ik deed sessies en gaf cursussen. De wereld van energie heeft mij altijd gefascineerd. Ik vond daarin veel meer antwoorden en logische verklaringen voor gevoelens en gedrag dan in de psychologie.

Tijdens dit werk ontdekte ik per ongeluk dat ik telepathisch kon communiceren met de ziel van andere mensen.

Op een dag lag er een vrouw op mijn behandeltafel die er behoorlijk in de war uitzag energetisch. "Jeetje, hoe kom jij zo in de knoop?" Vroeg ik me af in mn hoofd. "Nou, dat zal ik je vertellen..." Antwoordde haar ziel. 

Mijn eerste gedachte was dat ik waarschijnlijk nu echt helemaal gek was geworden. Het duurde dan ook lang voordat ik er heel voorzichtig over durfde beginnen te praten. Maar langzaam werd het normaal (normaler), dat ik niet alleen mijn eigen ziel hoorde maar ook die van anderen.

Na wat andere passies en bedrijven in marketing en dansen, en na de geboorte van mijn zoon, kwamen op mijn 29e kinderen op mijn pad. Bijna letterlijk :-)
Op een herfstavond verscheen er opeens een groep kinderen achter mijn schouder. Ze begonnen te praten:

"This is what we, the children want you to know"

Zonder echt na te denken opende ik een nieuw text document en begon te typen. Inzichten over hoe kinderen het leven ervaren, hoe ze hun ouders ervaren, wat ze voelen en nodig hebben. Aan het einde van de avond was het klaar.  Ik had mijn eerste ebook geschreven: "8 Things your intuitive child wants you to know" en mijn werk met kinderen was begonnen.

(Download dit e-book HIER)

Zelf ben ik ook geboren als nieuwetijdskind en ik heb altijd een sterke band met kinderen gevoeld.
Ik ging telepathische sessies doen met kinderen en schreef artikelen over de inzichten die ik opdeed.

De thema's die steeds terugkwamen verwerkte ik in cursussen voor gevoelige ouders en ouders van gevoelige en/of temperamentvolle kinderen. En ik ontwikkelde een cursus voor ouders om zelf ook telepathisch te leren communiceren met hun eigen kind. Dit was altijd mijn favoriet. 

Al snel werkte ik met ouders over de hele wereld, werd ik geïnterviewd als expert op het gebied van 'conscious parenting' en werden mijn artikelen overal gepubliceerd en vertaald in zes talen. 


Toen werd het tijd om mijn focus weer een tijdje op mezelf en mijn eigen innerlijke wereld te richten. 

Life Beyond Awakening

Na een break van een jaar begon ik te dromen over boeken en nieuwe cursussen. "Life Beyond Awakening" - met kinderen. Breder en een flinke stap dieper dan mijn eerdere werk met ouders en kinderen. 

En hier zijn we nu :)

Ik verheug me enorm op alle nieuwe dingen die ik samen met de kinderen op mijn schouder aan het ontwikkelen ben. 


We gaan meer 'live' workshops doen op locatie, er komt een cursus voor ouders: 'Energie Therapie voor kinderen' - de eerste cursus op dit gebied speciaal ontwikkeld voor ouders om sensitieve kinderen te ondersteunen - en we werken momenteel aan drie boeken :-)


Op veler verzoek ben ik ook een nieuw project aan het starten FreeHappyKids: ondersteuning voor de innerlijke wereld van kinderen. Met meditaties, energy-tools en oefeningen speciaal voor sensitieve kinderen. Om om te gaan met prikkels, heftige gevoelens, angst, tot rust komen en ontspannen, makkelijker en beter slapen, meer zelfvertrouwen, etc.


Je kunt hier toegang tot de gratis introductie van FreeHappyKids aanvragen.


Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van alle nieuwe artikelen, video's, cursussen en andere avonturen.

Liefs,
   Leony


Wat anderen zeggen

"Leony is like a big breath of fresh air. With such clarity and deep compassion. She comes highly recommended!"


Danielle Garcia  
Author, Counselor, Sensitive kids expert & Founder Intuitive Angels

"Leony heeft een unieke kijk op kinderen, opvoeding en ouderschap waarin kinderen en ouders écht gezien worden. Ze ziet direct wat er nodig is zodat je de balans terug kunt brengen in jezelf, bij je kind en in je gezin. Alles wat ze zegt kun je direct toepassen. Uniek, helder, liefdevol en ontzettend praktisch!"


Irene Langeveld, MSc
HSP coach bij IreneLangeveld.nl & Orthopedagoog

"Leony heeft een fantastisch talent om ingewikkelde concepten over het leven en mens zijn eenvoudig over te brengen met helderheid en humor. Beter dan in elke opleiding die ik gehad heb."


Marcy Claire, MSc
GZ Psycholoog & mama van 3 nieuwetijdskids

Free Happy Kids
Meditaties & Energy-Tools voor kinderen

Gevoelig, temperamentvol of nieuwetijdskind?

Ontdek praktische tools en effectieve meditaties die je kind ondersteunen en helpen in balans te zijn

  • Tot rust komen en prikkels loslaten
  • Diepe ontspanning en makkelijker slapen 
  • Dicht bij jezelf zijn en zelfvertrouwen opbouwen

Copyright Life Beyond Awakening  2019     Algemene Voorwaarden     Privacy Beleid     Contact