Telepathische Inzicht-Sessies voor kinderen

Inzicht in de innerlijke wereld van je kind

Wat speelt er in de wereld van je kind?

Zou het niet fijn zijn als je even een kijkje kon nemen in het hoofd, of in de gevoelswereld van je kind? Om te ontdekken hoe je kind echt ergens over denkt, of wat je kind allemaal voelt?

Tijdens een inzicht sessie maak ik telepathisch contact met een kind. Kinderen staan heel erg open om op deze manier contact te maken en zijn vaak heel enthousiast om gehoord te worden en hun verhaal te doen. 


Het voordeel van sessies doen op deze manier is dat je de oorzaak van een 'lastige situatie' of van bepaald gedrag of gevoelens heel snel en duidelijk kunt achterhalen. Kinderen kunnen vaak precies aangeven waar ze het moeilijk mee hebben. En wat ze nodig hebben van een ouder. 

Dit zijn voorbeeld situaties en vragen waar ik ouders mee help:

  • Ik heb het idee dat mijn kind ergens mee zit, maar ik kan er mijn vinger niet op leggen.
  • Ik wil mijn kind graag beter begrijpen.
  • Mijn kind kan soms heel heftig boos zijn of emotioneel reageren. Hoe komt dat en hoe kan ik helpen?
  • Ik wil graag weten wat mijn kind van mij nodig heeft. Hoe kan ik hem / haar het beste ondersteunen?
  • Mijn kind heeft het moeilijk op school /thuis /met vriendjes, wat kan ik doen?
  • Ik zou graag willen weten hoe mijn kind denkt / voelt over .... 

Omdat de kinderen zelf vertellen over hun innerlijke wereld is in de praktijk één sessie vrijwel altijd voldoende om helder inzicht te krijgen in de situatie.


Het scheelt veel tijd als je direct weet wat de oorzaak van iets is, en als je weet wat er echt speelt in de binnenwereld van je kind. En hoe je jouw kind het beste kunt ondersteunen.

Veel ouders merken vaak snel al verschil in hun kind. Alsof het kind zich opgelucht voelt dat het echt begrepen en gezien wordt. En natuurlijk is het voor jezelf als ouder ook erg fijn als je weet wat er speelt, hoe je kind over iets denkt en hoe je kunt helpen.

Soms vinden ouders het idee een beetje spannend - wat gaat een kind vertellen en 'ojee wat doe ik allemaal verkeerd'. Ik denk dat vrijwel elke ouder wel goed is in twijfelen aan zichzelf. Of afvragen of je het wel goed (genoeg) doet. Maar mijn ervaring is dat ouders zelf ook juist vaak heel erg opgelucht zijn na een sessie en weer meer vertrouwen in zichzelf hebben.

Hier zijn een aantal reacties van ouders:

“Wauw, Dankjewel, we zijn allebei ontroerd en geraakt door je mooie verslag!

Het lijkt nu zo logisch dat ik denk waarom heb ik dat nou niet bedacht want ik begréép zijn gedrag gewoon niet. Dus wat een opluchting om het nu wel te snappen! Eindelijk! 

Ben er hééel blij mee! Ontzettend veel dank!”

"Dankjewel voor je mooie sessie wat zo openend en verhelderend voor mij werkt nu!

De puzzelstukjes vallen als vanzelf in elkaar. Ik ervaar weer Flow in mijn proces met A.

Ik ben nu vol innerlijk vertrouwen dat wij er wel komen. Ik dank je daarom vanuit de diepste liefde uit mijn hart."

“Wat een geweldig verslag! Fijn om te horen... soms heb ik ook bevestiging nodig. Ik herken alles wat je zegt! Ik ga zeker de tips van jou toepassen.
Het doet me echt goed om te weten hoe K erover denkt, dat geeft me weer vertrouwen. Super bedankt!”

Hoe werkt het?

Voor de sessie kun je een vraag of onderwerp noemen waar je graag inzicht over wilt. In elke sessie komen altijd de belangrijkste dingen naar voren - maakt niet uit welke vraag de ouder zelf had. Ik vraag kinderen zelf ook altijd nog wat zij het belangrijkste vinden om door te geven aan hun ouders.

Dus dat jij een onderwerp kiest wil niet zeggen dat dat het enige is wat er in het verslag komt. Dat is meer een richtlijn voor mij dat ik extra duidelijk ben over dat onderwerp. 


Vervolgens heb ik een telepathische sessie met je kind en binnen 14 dagen ontvang jij daar dan via e-mail een verslag van. Met antwoord op je vraag / inzicht over je gekozen onderwerp, wat je kind je wil vertellen, de belangrijkste dingen om te weten, praktische tips en hoe je je kind het beste kunt helpen of ondersteunen.Een inzicht-sessie is voor één kind en is: € 98,-

Veel gestelde vragen:

Moet ik mijn kind vragen om toestemming? / Vinden kinderen het altijd goed als je telepathisch met ze praat?

Voordat ik een telepathische sessie doe vraag ik altijd toestemming aan het kind zelf. Ik kan me niet herinneren dat een kind ooit geen sessie wilde doen. Meestal zijn kinderen erg enthousiast om hun verhaal te delen.

Een heel enkele keer is een kind een beetje terughoudend in het begin. Dan laat ik zien wie ik ben en wat ik doe. Ik leg uit dat ik er alleen ben om te helpen, en alleen als ze dat zelf willen. Wanneer ze daar dan vertrouwen in hebben beginnen we de sessie.

Soms vertellen kinderen dat zij zelf juist telepathisch tegen een ouder gezegd hebben dat ze graag een sessie wilden doen. Kinderen sturen vaak zo berichtjes aan ouders. Als ouders pikken we dat dan op als intuïtie, een voorgevoel ergens over hebben, 'zomaar' een goed idee krijgen voor je kind.

Mocht het toch zo zijn dat jouw kind geen toestemming geeft voor de sessie dan wordt de sessie uiteraard volledig vergoed.

Moet mijn kind thuis zijn tijdens de sessie of op de hoogte zijn van de sessie?

Voor een telepathische inzicht-sessie hoeven jij en je kind verder niks te doen. Telepathisch communiceren gaat via je onbewuste, of met de ziel van je kind. Het maakt daarvoor niet uit of je kind slaapt, wakker is, op school is of gewoon thuis.
Sommige ouders merken het aan hun kinderen de dag dat ik mijn sessie met hen gepland heb. Soms worden 'klachten' even erger (voordat het beter wordt) of een kind juist heel vrolijk vanuit het niets.  

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Omdat de kinderen zelf vertellen over hun innerlijke wereld is in de praktijk één sessie vrijwel altijd voldoende om helder inzicht te krijgen in de situatie. Veel ouders merken vaak snel al verschil in hun kind. Alsof het kind zich opgelucht voelt dat het echt begrepen en gezien wordt. En natuurlijk is het voor jezelf als ouder ook erg fijn als je weet wat er speelt, hoe je kind over iets denkt en hoe je kunt helpen.

Wanneer kan ik het verslag verwachten?

Wanneer je een inzicht-sessie boekt ontvang je binnen 14 dagen het verslag van je kind. Ik neem graag de tijd voor de sessie, op een moment dat ik er alle aandacht en ruimte voor heb. Dus 14 dagen geeft mij genoeg mogelijkheid om jou en je kind echt even 100% van mijn aandacht te geven voor de sessie. Soms lukt het sneller. Binnen 14 dagen lukt (vrijwel) altijd. 

Wat als ik na de sessie nog vragen heb?

Als nadat je een verslag ontvangen hebt, iets nog niet helemaal duidelijk is beantwoord ik je vraag graag. Zolang het gaat om verduidelijkende vragen over onderwerpen die we besproken hebben.

Copyright Life Beyond Awakening 2019     Algemene Voorwaarden     Privacy Beleid     Contact